Tag dig i agt, når du besøger et nedlagt malerfirma!

16 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Der eksisterer malerfirmaer, som fungerer endnu, og det er blandt andet https://malerkanonen.dk/malerfirma/ 

Men det skal ikke udelukkes, at der findes nogle malerfirmaer derude, der er helt lukkede ned, eller der måske kommer nogle af slagsen i den nærmeste fremtid.

Måske lukkede de endda så pludseligt, at både udstyr og lokaler står tilbage, og man får ikke fikset det juridiske i god tid, så det hele får bare lov til at stå og forfalde.

Det kan desværre lokke nogle mennesker til, hvis det ikke er skærmet godt nok af, har vagter, er overvåget eller lignende – og den person kunne så være dig!

For nogle kan det lokke, at man måske kan komme ind og tage nogle ting med hjem, selvom det reelt er tyveri, selvom det virker lige til at gøre.

Men måske er man bare nysgerrig og besøger stedet for at tage billeder.

Det skal man stadig være forsigtig med at gøre.

Det kan være et farligt sted at være

Om man er tyv eller bare en nysgerrig sjæl, så er vi alle lige under Gud, hvilket her vil sige, at selvom dine intentioner ikke er onde, så er stedet ligeglad med din “opgave” med at besøge stedet, så alle kan være lige uheldige.

Bygningen kan måske være ved at falde sammen, fordi ingen har tilset den eller fikset den, så man kan komme slemt til skade.

Den gamle maling kan udsende lugte, der ikke er sunde for ens krop.

Man skal heller ikke begynde at vandalisere stedet, for, som sagt, så er det stadig ikke ens sted, da der teknisk set er andre, der ejer stedet, som de gerne vil bruge.

Man skal heller ikke som hjemløs bruge stedet til at sove eller bo. Som sagt kan det være farligt, men man kan også risikere, at man bliver vækket af nedrivningsfolk, og så er man fanget derinde, mens stedet bliver revet ned!

Flere Nyheder