Få tjekket op på dit ry på nettet, inden du går i gang med at søge job

07 March 2023 Emilie Jacobsen

editorial

Når du søger et job, vil det være naturligt for din kommende chef at google dig for at finde ud af noget mere information om dig. Hvis det første, han eller hun finder, er en historie, der ikke får dig til at fremstå særligt professionelt, kan det skade dine muligheder for at få et arbejde. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at få tjekket din ry på nettet, inden du kaster dig ud i at søge et job. 

Du kan selvfølgelig godt google dig selv og finde ud af, hvor slemt det står til, men hvad du derudover skal gøre, er det ikke sikkert, at du ved, hvis du ikke arbejder med seo eller har godt styr på definitionen af det. Når noget ligger på nettet, siger man som regel, at du ikke kan slette det igen. Derfor handler det om, at de sider, der siger noget positivt om dig, er dem, der ligger øverst. De fleste mennesker ser kun på den første side af en søgning, og mange ser kun på de første tre resultater. Når der står noget positivt om dig der, kan du være med til at ændre folks syn på dig. 

De fleste vælger at få et firma til at hjælpe sig med at ændre deres ry på nettet. Det er langt den nemmeste mulighed. Du kan for eksempel se nærmere på firmaet Klikko, der har stor erfaring med at hjælpe både private og virksomheder med at ændre deres online ry. Læs mere på https://www.klikko.dk/online-reputation-management/ 

More articles