Grønnere varme for færre penge med en varmepumpe

07 December 2021 Astrid Pedersen

editorial

Skal familiens gamle og slidte olie, gas eller pillefyr skiftes ud? Så bør du overveje at investere i en moderne luft til vand varmepumpe i stedet for et nyt fyr.

Hvad kan jeg vinde ved at skifte fyret ud med en luft/vand varmepumpe?

Der er meget at vinde ved at skrotte fyret til fordel for en varmepumpe – både rentøkonomisk og når det gælder om at nedbringe co2 udledningen forbundet med opvarmning af boligen. En luft til vand varmepumpe er nemlig helt utroligt energi effektiv.

Det betyder at du får meget mere varme for pengene. Og idet du bruger meget mindre energi på at varme brugsvand og cirkulationsvand i boligen op reducerer du også familiens klima aftryk ganske betydeligt.

image

Hvordan vælger jeg den bedste luft til vand varmepumpe?

Der er flere faktorer som skal tages i betragtning når du køber luft/vand varmepumpe. Det danske marked bugner af rigtig gode produkter – og der findes varmepumper til huse i alle størrelser og husstande med varierende behov.

Hvis du er i tvivl om hvorledes du finder den bedste luft til vand varmepumpe er det en god idé at konsultere de professionelle. Hos Amalo, et københavnsk baseret VVS firma, kan du altid få hjælp til udvælgelse af netop den varmepumpe som matcher din boligs størrelse og din families behov.

De dygtige VVS teknikere hos Amalo har specialiseret sig i varmepumper gennem flere år, og har derfor de stærkeste forudsætninger for at kunne udvælge netop den varmepumpe som passer perfekt til dit hus. Og med en favorabel service aftale hos Amalo er du samtidig sikret professionel vedligeholdelse og reparation af familiens nye varmepumpe.

Du kan altid kontakte Amalo for en uforpligtende snak om din og din husstands behov når det handler om valg af den bedste luft til vand varmepumpe. Klik ind på Amalo.dk og læs mere.

More articles