Skræddersyet rejse til Sydafrika hos Jesper Hannibal

By:

Drømmer du om det skræddersyede eventyr – en rejse, som er tilrettelagt efter dine ønsker og dit temperament? Orker du ikke pakkerejser og charter rejser, hvor alt er tilrettelagt ned i mindste detalje uden at tage hensyn til hvem du er og hvad du har lyst til at opleve?

 

Den ultimative rejse oplevelse behøver ikke være hverken dyr eller besværlig at begive dig ud i. Du skal bare finde den rette arrangør, som er villig til at lytte til dig – og som har ekspert kendskab til det land og de områder, du ønsker at udforske. Med en erfaren og professionel rejse arrangør kan du skabe den perfekt rejse for livet, hvad end du rejser på egen hånd, eller har din partner eller hele familien med.

 

Hos hannibal.dk har vi samlet eksperter i samtlige verdensdele, så du er i trygge hænder, når du rejser med Jesper Hannibal, uanset om din rejse går til Nord-, Syd-, Mellem- eller Latinamerika, Afrika, Asien, eller Sydafrika. Især Sydafrika er blandt vore fokusområder i disse år. Landet er i rivende udvikling, og kan byde på alt fra spændende savanne til rivende floder, uvejsomme bjerge, eksotiske strande, frodige vinmarker, pulserende storbyer (for eksempel Bloemfontein, Pretoria og Cape Town) og et rigt og varieret dyreliv på savannen og i de mange vildtreservater og national parker. Lad vore eksperter guide dig til tilrettelæggelse af den ultimative rejse til Sydafrika, hvor du ikke går glip af noget, og hvor hver enkelt oplevelse er tilpasset til dine ønsker. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om din Sydafrika rejse, så vi sammen kan finde ud af, om du er til safariture på savannen, bjergvandringer, sejlture på Limpopo floden eller måske er mest tiltrukket af folklore, historiske monumenter eller bygningsværker og arkitektur i den gamle kolonistat.

 

Kontakt http://www.hannibal.dk/ allerede i dag for en snak om din rejse til Sydafrika.

 

Posted in: sydafrika