Privat rengøring til lave priser

08 januar 2020 Astrid Pedersen
Privat rengøring til lave priser

De fleste af os ønsker at holde en ok hygiejne standard i hjemmet – det er bare ikke altid, at der lige er tid og overskud til at føre de store planer ud i livet. For mange familier, som arbejder fuld tid og skal have det hele til at hænge sammen i hverdagen, ryger oprydning og rengøring ofte ned i bunden af to do listen. Men faktisk burde mange især børne familier prioritere den daglige rengøring meget højere.

Rengøring er nemlig ikke bare et spørgsmål om at have en pæn og pletfri bolig. Et rent hjem er en forudsætning for velfærd og et godt helbred – i særdeleshed hos de mindste i familien. Babyer og tumlinge, som ofte leger på gulvet, risikerer at udvikle sygdomme og lidelser i luftvejene, hvis de konstant udsættes for støv og snavs. Skidtet i krogene og nullermændene under senge og sofaer udgør prima vækst betingelser for mikro organismer så som svampe sporer og bakterier.

Det er, med andre ord, vigtigt at overholde en vis frekvens med hensyn til støvsugning og gulv vask, hvis familien skal forblive sund og rask i hverdagen.

Privat rengøring til de travle familier

Men i stedet for selv at stresse over dette faktum, kan du vælge at overlade opgaven med rengøring af dine stuer og værelser til et professionelt firma. Hos DVDMV finder du udelukkende veluddannede og erfarne rengørings assistenter, som igennem mange år har beskæftiget sig fuld tid med rengøring af private boliger.

Du kan selv vælge, om du ønsker rengøring en eller flere gange på ugentlig basis, eller måske sjældnere. Med DVDMV kan du få din rengøring som du vil have den – og så slipper du selv for besværet, samtidig med at familien får bedre levevilkår.

Du kan læse mere om privat rengøring fra DVDMV, og booke din første aftale, på hjemmesiden dvdmv.dk

Flere Nyheder