Få hjælp til tinglysning af fast ejendom hos din boligadvokat

28 maj 2021 Astrid Pedersen

Skal du købe eller på anden måde overtage en bolig – for eksempel efter et familiemedlem – skal du være opmærksom på den obligatoriske tinglysning af fast ejendom.

Hvad betyder tinglysning af fast ejendom?

Når fast ejendom for eksempel i form af et hus eller en lejlighed skifter ejer skal det nye ejerskab vitterliggøres. Dette gælder uanset om der er tale om salg eller overdragelse, for eksempel imellem familie medlemmer.

Tinglysning af fast ejendom foregår derved at det til huset eller lejligheden hørende skøde opdateres. Skødet skal indeholde oplysninger om det aktuelle ejerforhold – og det skal optages i tinglysnings registret førend det er gyldigt. Når et skøde optages i tinglysningsregistret, og dermed er officielt gældende, sker det ved en procedure der kaldes tinglysning.

Nu om stunder foregår dette digitalt og er dermed en del nemmere at komme om ved end i gamle dage. Men det er stadig meget vigtigt at skødet er korrekt udformet og indeholder de nødvendige data. Og derfor bør du overlade oprettelse og tinglysning af skødet til en dygtig og erfaren boligadvokat.

Find din boligadvokat til tinglysning af fast ejendom hos eBoligadvokat

Hvis du har brug for hjælp til papir arbejdet i forbindelse med bolig handel, her under udarbejdelse eller opdatering samt tinglysning af skøde, kan du altid kontakte eBoligadvokat.

Hos eBoligadvokat får du uvildig bolig rådgivning og hjælp til køb af bolig til aldeles rimelige priser. Skal du købe en bolig er opdatering og tinglysning af skøde en fast del af den boligkøb pakke du kan erhverve dig hos eBoligadvokat. Og hvis boligens skøde skal ændres i forlængelse af familie overdragelse, skilsmisse eller samlivs ophør kan du tilkøbe denne ydelse separat hos eBoligadvokat.

EBoligadvokat består udelukkende af dygtige og erfarne advokater og advokat fuldmægtige med speciale inden for fast ejendom. Du kan læse mere, og kontakte eBoligadvokat direkte, via hjemmesiden https://eboligadvokat.dk/tinglysning-fast-ejendom/.

Flere Nyheder