Få hjælp af en headhunter til at fylde de store og vigtige stillinger i din virksomhed

By:

Rekruttering er altid en svær disciplin, og den bliver kun sværere jo større og vigtigere stillinger, du skal have fyldt i virksomheden. Derfor kan det være en god ide for jer, at I får hjælp af en headhunter, når I skal have fyldt de allerstørste stillinger i virksomheden. Det kan for eksempel være lederstillingerne, specialiststillingerne og andre nøglepersoner i virksomheden, der er helt vitale for, at den kan fungere. 

En headhunter har et helt andet blik på jeres branche og jeres felt, end I selv har. De har også en helt anden form for tid til at tage kontakt til folk, der vil være de rette til at fylde stillingerne i din virksomhed. For det er ikke sikkert, at dem, der er de rette, rent faktisk ved, at de gerne vil have et nyt job. Nogle gange handler det om, at de taler med en headhunter, der gør dem opmærksom på, at der er en virkelig spændende stilling, der er ledende hos jer, og at de ville være en rigtig spændende kandidat til jobbet. 

Der findes i dag en række forskellige firmaer, der kan hjælpe dig med headhunting. Det kan derfor virke som lidt af en jungle, når du skal finde frem til det rigtige firma. Det kan være noget, som du ender med at bruge meget tid på. Skal du rekruttere en nøgleperson eller en leder til din salgsafdeling, kan du for eksempel se nærmere på firmaet dedikation.dk, der har stor erfaring indenfor det felt. 

Generelt er det dog vigtigt, at du vælger et firma, hvor du føler, at de har forståelse for din virksomhed, og hvad der er vigtigt for den. Det kan være meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad der er vigtigt, og hvad de lægger vægt på i forhold til at finde de rigtige medarbejdere. 

Posted in: headhunter