En dobbelt altandør på en anderledes måde

25 april 2022 Anders Lundtang Hansen

Med tanke på en dobbelt altandør, så er der nok mange, der tænker på sådan en type som den her: https://klarfonster.se/dorrar/dubbel-altandorr

Det er jo sådan en, hvor man kan åbne den i to sider og smække den op til både højre og venstre og lave en flot entré på den måde, selvom det nok ikke er mange enkeltpersoner, der gør det.
Her bruger man som regel den ene side.

Og man kan lave en aftale i hjemmet om, at man holder til højre, ligesom når man kører bil, så man ikke kommer til at støde ind i hinanden, når man åbner døren – for det kan jo være, man har valgt en altandør uden ruder, eller at ruderne er materede, så man ikke (tids nok) kan se, om der kommer andre på den anden side.

Sådan en altandør er også smart at bruge, hvis man skal bære store ting udenfor såsom havemøbler, en grill eller store bakker med mad.

Dubbel altandörr

Den dobbelte altandør kan også laves på en anden måde

Men man kan også vælge at tolke “dobbelt altandør” på en helt anden måde, og det kan bedst belyses med at bruge et eksempel var det indgangsparti, som man møder i nogle hjem.

Det er her, hvor man lige kommer ind i et lille parti gennem den første hoveddør, hvor det egentlig ikke er en entré, der giver adgang til værelser og andre rum, men mere et sted, hvor man lige kan stille sko og hænge frakker op, og så skal man videre gennem en dør mere.

Sådan kan ens hjem også være indrettet, hvor man skal finde vej ud til haven eller lignende, og så kan man jo her lave den samme fidus med at have to døre efter hinanden igen.

Det er jo lidt en anden måde at belyse det med en dobbelt altandør på, men det kan jo være en mulighed.

Flere Nyheder