Tag ud i verden på en afbudsrejse – og tag endnu videre med en afbudsrejse!

30 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

En afbudsrejse er en herlig måde både at prøve at besøge nye destinationer på, men det er også en god måde at spare penge på en given rejse, om du leder efter en specifik rejse af slagsen, eller du bare tager på afbudsrejser her og nu, om du planlægger dem lidt i forvejen, eller du bare tager chancen ude i en lufthavn.

Så har du valgt dig en spændende afbudsrejse og kommer ud i verden, hvor du skal klare dig selv lidt, eller du gør det til en daseferie: det er jo helt op til dig selv.

Den afbudsrejse er jo helt din egen, når du har overtaget den fra en eller flere, som der har meldt et afbud på en booking – du behøver ikke at gøre det samme, som de havde planlagt.

Oplevelsen med den afbudsrejse var endda så god, at du ikke vil hjem; du vil videre ud i verden – på en afbudsrejse mere!

Afbudsrejser kan tage dig til alle afkroge i verden

For det har givet dig blod på tanden at komme ud at se lidt mere af verden, end hvad du ellers plejer at gøre, når du tager på “almindelige” ferier; så nu hvor du er kommet ud i verden på en afbudsrejse, så vil du gerne rejse videre til et nyt land eller et andet sted i samme land på en afbudsrejse.

Og det er da også muligt at gøre, for du behøver ikke at tage tilbage til Danmark for at finde en ny afbudsrejse, det kan du faktisk gøre fra mange steder i verden, selvom det så ikke er det samme selskab som sidst, der udbyder den nye afbudsrejse.

Så kommer der ikke til at gå lang tid, før du kommer ud på dit næste eventyr med en afbudsrejse, end at du behøvede at tage hjem efter denne rejse.

Flere Nyheder