Tag et privat lån hurtigt og nemt

28 april 2021 Lotte Hindsberg

Har du brug for at låne penge har du i dag flere muligheder for at finde et hurtigt og nemt lån der passer til dine behov. Du kan vælge at ringe til din bankrådgiver og ansøge i din traditionelle bank, du kan ansøge online eller du kan gå ned i en forretning og tage et lån der skal bruges i forretningen. I det sidste tilfælde har forretningen typisk lavet en online bank f.eks. ikanobank.dk.

Mange forretninger tilbyder i dag rentefrie lån. Husk at være opmærksom på om de også er gebyrfrie. Hvis ikke kan det godt være lidt som gynger og karosellerne. Du betaler ikke renter, men mere i gebyr.

Rente og gebyrfrie lån

Nogle lån er både rente og gebyrfrie, hvis man ser bort fra oprettelsesgebyret. Det er en god og billig måde at få finanseret et køb på, hvis man ikke har pengene, forudsat at man kan overholde den aftale man har lavet og betaler til tiden. Online bankerne der står bag lånene har undersøgt sagerne og ved at der er nok personer der ikke overholder aftalerne og dermed skal betale strafgebyr til at det er en god forretning at låne ud rente og gebyrfrit.

Overholder du derimod aftalerne er det en god aftale. Det anbefales at du sætter dine afdrag til automatisk betaling så du ikke glemmer dem.

Direkte lån hos online banken

Et alternativ til at låne i en forretning er at låne i en online bank. Det har den fordel at du ikke er begrænset til at bruge pengene i en specifik butik, men frit kan vælge. Da det er hurtigt og nemt at ansøge et online lån anbefales det at du søger mindst 3 banker, for at sikre at du finder det bedste og billigste og du ikke betaler mere i renter og gebyr end højst nødvendigt.

Flere Nyheder