Spar penge og energi med en luft til vand varmepumpe

10 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Hører du til den voksende gruppe af danskere, som ønsker at reducere deres samlede udledning af CO2 og dermed bidrage postivt til den grønne omstilling? Så kan du med fordel tage et kig på opvarmningsmetoden i dit hus.

Varmer du stadig huset op ved hjælp af et gammelt udtjent fyr, som konstant skal renses, repareres og have fyldt brændstof på kan du med sikkerhed spare mange penge på at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Kan jeg undgå de høje etablerings omkostninger ved køb af luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe vil med sikkerhed kunne komme til at spare dig for en stor del af dine samlede udgifter til opvarmning af dit hus. Men det er stadig forbundet med en høj engangs omkostning at skulle købe en luft til vand varmepumpe og få den installeret.

Hvis du ønsker en lavere pris på luft til vand varmepumpe i forbindelse med etablering og installering kan du vælge at lease din nye luft til vand varmepumpe på abonnement. Dette kan du gøre gennem Nærvarme Danmark A/S – et dansk firma som tilbyder abonnement på luft til vand varmepumpe.

Med et luft til vand varmepumpe abonnement hos Nærvarme Danmark A/S får du leveret og monteret din nye varmepumpe for et lavt engangs beløb. Du ejer således ikke din luft til vand varmepumpe – du leaser den på fordelagtige vilkår. For eksempel behøver du ikke at bekymre dig om reparation af varmepumpe eller udskiftning af defekt luft til vand varmepumpe.

Dette klarer Nærvarme Danmark A/S, idet servicering af varmepumpe er en del af abonnement aftalen. På den måde kan du få alle fordelene ved en luft til vand varmepumpe – til lave månedlige omkostninger, og med indbygget tryghed.

Du kan læse mere, og finde din luft til vand varmepumpe, på Nærvarme Danmark A/S’ hjemmeside naervarme.dk.

More articles