Sikre og solide cykelhjelme til børn

17 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Hører din familie til den voksende gruppe af danskere som lader bilen stå og i stedet bruger cyklen som primært transportmiddel i løbet af sommeren? Så bør du sørge for at udstyret er i orden.

Samtlige familiens medlemmer skal være udrustet med sikre og stabile jerneheste som er forsynet med det lovpligtige udstyr. Det drejer sig for eksempel om reflekser, lygter, bremser og ringeklokker.

Det er også en god idé at have lappegrejer og en pumpe med når man bevæger sig ud på de danske veje. Og endelig er det vigtigt at børns såvel som voksnes hoveder er beskyttet af solide, godkendte cykelhjelme.

Hvorfor skal man cykle med cykelhjelm?

Det kan godt være at du klarede dig igennem hele din barndom og ungdom uden at sætte en hjelm på hovedet. Men det er ikke ensbetydende med at uheldet ikke kan være ude i morgen. Der skal blot et uheldigt styrt til for at vende op og ned på hele familiens liv.

image

En tur i asfalten eller kantstenen med hovedet først kan medføre svære skader som kan påvirke din eller dit barns livskvalitet i ganske omfattende grad. En grim hjernerystelse, et kraniebrud eller en indre blødning i hjernen kan medføre svære lidelser som kan vare hele livet igennem. Disse indbefatter blandt andre tilbagevendende hovedpiner, hukommelses og koncentrations besvær, samt smerter i nakken og problemer med nerve systemet.

Derfor er det vigtigt at alle hoveder i familien er behørigt beskyttet inden I trækker jernhestene af stald. Og til dette formål er en godkendt cykelhjelm stadig det sikreste bud.

Find cykelhjelm til børn online

Du kan købe cykelhjelme til hele din familie hos den danske online forhandler Cykelhjelm.dk. Hos Cykelhjelm.dk finder du et stort udvalg af solide og godkendte cykelhjelme i alle størrelse. Se dem i den online shop på hjemmesiden Cykelhjelm.dk.

Flere Nyheder