Sæt boligen flot i stand med hjælp fra din maler i Hørsholm

14 oktober 2021 Astrid Pedersen

advertorial

I den smukkeste del af Nordsjælland finder du Hørsholm – et byområde med godt 48.000 indbyggere. Hørsholm strækker sig over tre kommuner, nemlig Hørsholm Kommune, Fredensborg Kommune og Rudersdal Kommune.

Med Helsingør motorvejen på den ene side og Øresund på den anden har du fra Hørsholm adgang til såvel skøn natur som muligheden for hurtigt at kunne være i den store by hvis du er i bil. Og med tre nærliggende S togs stationer er infrastrukturen i området rigeligt udbygget for dig som ønsker at benytte offentlig transport.

Med fire folkeskoler og to private skoler samt et væld af gode daginstitutioner er der i Hørsholm fine muligheder for børnefamilien som ønsker at bo tæt på – men dog på god afstand af – den store by. Hørsholm rummer desuden et rigt udvalg af kulturelle og sportslige fritids tilbud til børn og voksne. Og så holder boligmassen i Hørsholm generelt en rigtig god kvalitet.

Lad din maler i Hørsholm sætte boligen flot i stand

Har du og din familie således besluttet jer for at slå jer ned i Hørsholm er I sikkert allerede begyndt at glæde jer til at flytte ind.

Dette er der ikke noget at sige til. Jeres nye liv i Hørsholm bliver en spændende rejse fyldt med muligheder og oplevelser. Men I bør først træde et skridt tilbage og tage huset eller lejligheden i øjesyn.

Selv om boligen måske ikke er et decideret håndværker tilbud vil den med stor sandsynlighed have godt af en kærlig hånd. Og denne kan du med fordel finde hos din lokale maler.

Find din Hørsholm maler hos Malerkanonen

Uanset hvor i Hørsholm I har købt bolig vil du kunne få hjælp til istandsættelse af denne hos den lokale afdeling af Malerkanonen. Malerkanonen dækker hele landet – og du vil således altid kunne finde mindst én Malerkanonen maler nær bopælen. Læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-hoersholm/ 

Flere Nyheder