Sådan kan du komme af med dine spændinger i kroppen

14 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Døjer du med hovedpine, svimmelhed, stress eller generelle gener og smerter i kroppen i løbet af dagen? Så skal du tage at prøve kranio-sakral terapi til at komme af med dine smerter. Hvad kranio-sakral er, og hvilke typer af behandlinger du kan få, kan du læse mere om i dette indlæg.

 

 

Hvad er kraniosakral-terapi?

Med kranio-sakral-terapi kan du få løsnet op i dine nervesystemer, der skaber ubehageligheder for dig i hverdagen. Det er en bild behandling, hvor terapeuten diagnosticerer dine problemer i samarbejde med dig og arbejder sig ud derfra. Det er med særligt fokus på din rygsøjle, hoved og bækken, som terapeuten vælger at arbejde med. I disse dele af kroppen befinder der sig mange nerver og celler, som kan skabe blokader og derfor være årsagen til dine smerter. Hos https://www.lishauge.dk/ kan du booke din første tid til kranio-sakral terapi, og komme i gode hænder hos en professionel. 

Hvem kan få behandlingerne?

Alle kan få kranio-sakral-terapi. Det kan behandle både fysiske – og psykiske problemer. Måske har du et spædbørn, der døjer med søvnbesvær, kolik eller andre gener, hvor behandlingen kan berolige barnet. Ligeledes kan voksne mennesker få behandlinger, der kan hjælpe mod hovedpine, migræne eller anspændthed. Det er vigtigt for både dig og terapeuten, at I sammen kan finde roden til dine udfordringer og du kan på sigt blive helt smertefri. 

Kranio-sakral kan anvendes til at modarbejde stress. Med en travl hverdag kan det være svært at finde ro og balance. Der er ikke tid til at få slappet ordentligt af og det sætter sine spor på din krop og sjæl. Smerterne kan være kroppens måde at fortælle dig, at du skal geare ned. Ved at bestille tid til kranio-sakral terapi, kan du at få mere ro og klarhed, så du kan modarbejde din stress. Så kan du bedre komme igennem din arbejdsuge. 

More articles