Med invisalign har du aldrig oplevet en bøjle mere diskret

11 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Har du brug for en bøjle, som i: har du virkelig indetrængt brug for at få rettet på dit naturlige gebis, fordi dine tænder er begyndt at udvikle sig i en grel retning, eller fik du måske aldrig gjort noget ved det som barn?

Selvfølgelig ved du også, at det kan komme til at koste knaster, men du føler også, at det er din selvtillid værd at forsøge at få rettet på dine tænder, for du har lagt mærke til, at du dårligt tør vise tænder i spejlet, medmindre du skal børste tænder.

At smile med tænderne fremme på billeder er også udelukket, og selvom du ikke direkte har fået det at vide, så er du vis på, at nogle dates har droppet dig, fordi dit tandsæt ikke ser så flot ud.

Desuden er det i det daglige virkelig svært at rense tænderne ordentligt både med elektrisk tandbørste, tandtråd og mange andre remedier.

Derfor generer dine tænder dig virkelig i det daglige, så den eneste løsning er en bøjle, som du da også langt om længe har sparet sammen til.

Nu frygter du så bare, at du kommer til at ligne dem, der blev drillet i folkeskolen, hvor man havde bøjler med togskinner, nakkebøjler, og hvad du dog ikke har set af skrækscenarier, og måske var du endda en af dem, der var med til at mobbe, selvom du ikke vidste bedre dengang.

Men faktisk kan man få en næsten usynlig behandling med bøjle på tænderne, der meget passende hedder invisalign.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men tandlægeverden ved jo godt, at behandlingsvalg også kommer an på, hvordan man opfatter sig selv imens.

Så de har set folk fravælge behandlinger, fordi de kunne se, at det ikke var den lidelsestid værd at leve med store bøjler.

Men besøg for eksempel tandlægehuset PLUS1 og hør om mulighederne for invisalign-behandling til dig.

More articles