Lettere rekruttering med hjælp fra rekrutteringsbureau

14 august 2018 Astrid Pedersen
Lettere rekruttering med hjælp fra rekrutteringsbureau

Står din virksomhed for at skulle udvide personalestaben, fordi antallet af nye opgaver er blevet for omfangsrigt (eller de nye opgaver er for store til, at virksomheden kan håndtere dem med sin nuværende størrelse), kan man jo blot ønske tillykke med væksten. Det er altid glædeligt, når en virksomhed gror og ekspanderer – og især for dig som indehaver eller direktør. For det betyder jo, at I gør det rigtigt.

Nye medarbejdere til virksomheden – hvordan griber jeg opgaven an?

Men det er samtidig lidt af en udfordring pludselig at skulle ud og finde de nye, skarpe hjerner og flittige hænder, som kan varetage opgaverne til perfektion. Der er kamp om de dygtige menneskelige ressourcer på det danske arbejdsmarked – primært fordi udbuddet efterhånden er stærkt begrænset, og ingen ønsker at nøjes med det næstbedste.

Der er heller ingen grund til, at du skulle slå dig til tåls med dårligt kvalificerede og inkompetente medarbejdere, så derfor bør du bruge den tid og de ressourcer, det er nødvendigt, på din rekrutteringsproces. Det er nemlig en investering, som betaler sig i den sidste ende. I første omgang bør du lægge et stykke arbejde i at gå virksomheden efter i sømmene. Hvilke kompetencer mangler der, før at alle huller er stoppet, og opgaverne kan løftes? Hvor mange medarbejdere vil du behøve at ansætte – og hvilke kvalifikationer bør de besidde? Hvor højt er det faglige niveau i de nye stillinger, og har du eventuelt brug for specialister?

Et rekrutteringsbureau kan hjælpe dig med at finde de rette profiler

Hvis dette lyder uoverskueligt, bør du overveje, om du ikke skulle kontakte et rekrutteringsbureau. Dit rekrutteringsbureau kan hjælpe dig gennem hele processen, og – på baggrund af behovsanalyse og forventningsafstemning – udvælge de helt rigtige kandidater til samtale. Og har du ikke tid til selv at afholde samtaler med ansøgerne, kan rekrutteringsbureauet også forestå den del af rekrutteringsprocessen.

Læs mere på dedikation.dk

Flere Nyheder