Kloakarbejde i Skive ved autoriseret kloakmester

30 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Kloaksystemet er måske den del af boligen, vi sjældnest taler om. Kloakrør og resten af anlægget er da heller ikke synligt for det blotte øje, og vi tænker måske ikke over, hvor stor en rolle et velfungerende kloaksystem spiller i forhold til vort daglige velvære.

Men den dag kloakken pludselig er tilstoppet, eller der er opstået et brud på et af kloak rørene, bliver vi pludselig opmærksomme på at kloakken findes. Dette vil nemlig typisk udmønte sig i en ganske umiskendelig lugt, som du bør tolke som et fare signal – og så er det på høje tid at tage kontakte til den lokale kloakmester.

Hvad laver en kloakmester?

En autoriseret kloakmester sørger i bund og grund for at holde kloakken velfungerende og ren. Dette gøres ved hjælp af højteknologiske hjælpemidler så som for eksempel højtryks spuling, tv inspektion og slamsugning.

En dygtig kloakmester kan hjælpe såvel med disse vedligeholdelses opgaver som med reparations arbejde og udvidelse eller opdatering af eksisterende kloak systemer. Og så hjælper en autoriseret kloakmester gerne hvis du står for at skulle bygge om eller til, og i den forbindelse skal have tilsluttet installationer til det eksisterende kloak net.

Hvornår har jeg brug for en kloakmester?

Faktisk bør alle, som ejer et hus, have kontakt til en dygtig kloakmester. Denne kontakt kan nemlig vise sig nyttig at have den dag hvor der opstår bøvl med kloakken, med rotte invasion i kælderen, eller med indtrængende fugt i husets fundament. Med hjælp fra en kloakmester kan du, foruden reparation af kloak, få foretaget nedgravning af faskine eller omfangsdræn eller monteret en rottespærre. Og så kan du undgå disse plagsomme tilstande.

Få kompetent hjælp til kloakarbejde i Skive

Er du bosat i eller udenfor Skive kan du med fordel vælge Poul Jensen Entreprenør ApS som til kloakmester – læs mere på poul-jensen.dk

More articles