Indret din stue med darlings fra Ditzel

23 September 2019 Sara Mortensen

editorial

En af Danmarks til stadighed allerdygtigste designere er uden et strejf af tvivl ikonet Nanna Ditzel, der gennem hele sit lange arbejdsliv brillerede ved fremstilling af det ene møbelkunstværk efter det andet – og i sin ansættelse hos Georg Jensen ligeledes smykker.
At investere i et møbel fra Nanna Ditzel er penge godt givet ud! Designet er tidsløst og eviggyldigt, kvalitet og komfort er i top og du vil med garanti få glæde af købet i årtier; måske endda lade dem gå i arv til de yngre generationer.
I disse tider, hvor vor klode er presset til det yderste, er det også et gennemslagskraftigt og væsentligt argument, at køb af design og kvalitet gør op med “brug-og-smid-væk”, og altså er langt mere hensigtsmæssigt for både klima og miljø. 
Danmark har desuden en lang og stolt designtradition, det er ikke for langt at gå at det er en del af nationens sjæl; vær også med til at ære og værne om denne ved at hente et møbel fra Nanna Ditzel hjem i stuen. Og netop møbler til stuen vil nedenstående omhandle.
 
Du kunne eksempelvis købe Nanna Ditzels sofabord “Model 126”, der er et helt vidunderligt cirkulært bord i massivt træ. Bordet kan fås med en både smuk, smart og praktisk serveringsbakke med en bund af sort formica og en kant af massivt træ, som resten af bordet.
Bordet kan fås hos designklassikershop.dk – også uden serveringsbakke, hvis du hellere ønsker det. Træsorterne er ask, eg, valnød samt sortbejdset.
 
 
Mangler du en sofa, kan du lade valget falde på en sofa i særklasse; den unikke “Vita”-sofa. Denne er designet af både Nanna Ditzel og hendes på daværende tidspunkt mand, Jørgen Ditzel, i 1958. 
Du sidder fantastisk i sofaen, og der er god plads til hele familien. Hos designklassikershop.dk kan du få sofaen i forskellige stel, ligesom der er et bredt sortiment af tekstiler til polstring af vælge imellem – altså kan du få en sofa skræddersyet til lige præcis din stue!
Ved spørgsmål, tag da endelig kontakt! Du vil ikke fortryde et sådant køb.

More articles