Hvilke firmaer skal du bruge ved fraflytning

22 september 2021 Steffen Hansen

Når man flytter, så kan man gøre processen så let for sig selv som muligt ved at hyre hjælp udefra. I dette indlæg kommer vi ind på forskellige firmaer, som du kan hyre, når du skal flytte.

Et flyttefirma

Det første og det vigtigste vil være at hyre et flyttefirma. Med et flyttefirma kan man nemt og hurtigt få flyttet alle sine ting fra det ene sted til det andet. Et flyttefirma er altid en god idé at hyre, da det ikke er en sjov oplevelse at flytte, og oftest kan tage lang tid hvis man ikke ved hvordan man skal gøre.

En maler

Når man er flyttet, så er det en god idé at indhente tilbud på en maler. Ved at gøre dette, så kan man nemlig potentielt spare penge, kontra hvis det er udlejeren som finder maleren der skal klare opgaven. Hvis man ikke er bleg for selv at bruge en pensel og give boligen en gang maling, så kan det være en god idé at høre udlejeren ad, om det er noget han eller hun vil acceptere kontra en professionel.

En gulvmand

Som med en maler, så gælder det også om at finde den bedste pris på en gulvmand, hvis det er nødvendigt. En gulvmand står for at slibe gulvet, hvis det er trægulv, for at udskifte vinylgulvet, og for at sikre at gulvet er klar til den næste beboer. En gulvmand kan være dyr at bestille, og derfor anbefaler vi, at man sørger for flere tilbud.

Rengøringshjælp

Hvis man ikke gider bøvle med rengøringen, så kan det være en god idé at bestille rengøringshjælp. Her skal man være forberedt på, at beløbet man skal af med afhænger af størrelsen på boligen, men også hvor beskidt der er. Rengøringsfolk regner nemlig pr. time, men de arbejder hurtigt og effektivt.

Flere Nyheder