Huawei P20 cover skaber næsten ny telefon

By:

Kan du huske i gamle dage, da man købte en ny telefon, og man så gerne ville skille sig lidt ud ved at købe et anderledes cover?

Udvalget var i den grad begrænset, og du kunne næsten være sikker på, at der gik andre mennesker rundt med en telefon magen til dig og som samtidig havde et cover til telefonen, der enten også var magen til eller næsten lignede identisk.

Dengang var det ikke særligt specielt at påmontere et cover til ens telefon, hvis man gerne ville skille sig ud eller for den sags skyld få flere funktioner, når man satte et cover på ens telefon.

Den tid er heldigvis forbi.

Nu kan du forandre din telefons udseende ved at udskifte coveret, for eksempel med et Huawei P20 cover – bare for at tage et meget konkret eksempel med disse moderne smartphones – i næste samme tempo, som man skifter undertøj eller i hvert fald, som man udskifter tøjet, som årstiderne skifter.

Det ene øjeblik kan man have et minimalistisk cover, der er mere anonymt i sit udtryk, og det næste kan man have et spraglet cover i mange pangfarver, så telefonen nærmest matcher tøjet eller moden, så der bliver tale om en telefon som accessory på mere end ét område.

I disse moderne tider er et telefon-cover nemlig ikke bare et kedeligt supplement til telefonen, som kun findes i små variationer.
Det er blevet en hel jungle at navigere rundt i, men selvom udvalget nu om dage kan virke uoverskueligt, så skal du se det som et fordelagtigt fremskridt, hvor du simpelhen kan skifte identitet med din telefon på samme måde, som du gerne vil udsende forskellige udtryk med det tøj, du har på.

Du får ikke ligefrem en ny telefon ved at udskifte coveret, men du kan ændre den opfattelse, der vil være af din telefon.