Har tiden meldt sig til Office 365-kurser?

28 januar 2019 Anders Lundtang Hansen
Har tiden meldt sig til Office 365-kurser?

Selv hvis Microsoft Office eller Office-pakken ikke lige aktiverer din klokke med det samme, så tør vi godt garantere, at ord som ‘Word’, ‘PowerPoint’ og ‘Excel’ nok vil få dig til at sige: ‘AH!’

Det er nemlig i Microsofts-office-pakke, at man finder disse genkendelige programmer, og så er de programmer blevet nogle af de foretrukne at benytte på især arbejdspladser, hvorfor de næsten har sneget sig ind i det danske sprog som begreber i sig selv.

Fordelene ved disse programmer inkluderer blandt andet, at de er nemme at konvertere fra enhed til enhed og kan læse på mange af disse forskellige enheder fra computer, bærbar til tablet.

Desuden er programmerne nemme at sende over mail, Dropbox, Google Drev og lignende, og skal man have behov for at omdanne et af programmets filer til et andet, så kan det også gøres med lethed.

Man oplever endda, at selvom IT-afdelinger har forslag til andre samlede program-pakker, så er faktum, at Microsoft Office 365-pakken er blandt de mest foretrukne og moderne af slagsen, hvorfor de bliver indført i mange firmaer som samlet brugerbenyttelse.

Det hænger blandt andet sammen med den store brugervenlighed udover de gode konverteringemuligheder, som vi har nævnt.

Men selvom programmerne af de nævnte ovenover og de andre inkluderede bestemt er forholdsvis nemme og intuitive at gå til, så er mange firmaers erfaring, at facetterne ved de mange programmer ikke bliver udnyttet til fulde.

Desuden er Microsoft Office 365 også en af de nyeste på markedet af sin slags, hvorfor der er kommet mange supplementer til, som man måske ikke kender på forhånd fra de tidligere versioner af pakkens programmer og helhed.

Således kan der være brug for at sende medarbejderne på Office 365 kurser på vores anbefaling af en kursus-udbyder her, der virkelig kan indlejre viden om pakken godt hos den enkelte.

På den måde kan de både bliver opdateret ved de nyeste fordele ved Microsoft Office, og de kan lære at bruge programmerne endnu mere fuldt ud, så det øger arbejdseffektiviteten på arbejdspladsen.

Flere Nyheder