Har du et tip til TechEksperten?

14 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Mange mennesker elsker at besøge TechEksperten og blive kloge på moderne tendenser med teknik og udstyr, som der er på vej hjem som de nyeste tendenser, eller hvis man gerne vil læse om de lidt mere etablerede ting, så man kan finde frem til, hvad det er, man skal vælge af disse til hjemmet.

Nogle gange kan man så sidde og vente på, at der kommer en anmeldelse af det produkt, som der lige optager en for tiden, eller som man har en anelse om, at der bliver det næste spændende på markedet.

Dog har man ikke mulighed for at få fat i de fleste anordninger og prøve dem af (og man ved heller ikke, hvordan man skal gøre), så man vil gerne have sådan nogle som folkene på TeckEksperten til at tage sig af det.

Men fremfor at du sidder og venter uendeligt, så kan du jo kontakte dem og anmode dem om at se nærmere på det, som du mener, er spændende.

TechEksperten lever af deres læsere

Enhver hjemmeside vil jo gerne besøges af mennesker, så hvis du er en gladelig læser af deres indhold, så vil de jo blive glad for at høre fra dig, om det er ris, ros, opfordringer eller noget helt andet.

Man skal sådan set ikke være bange for, at man bliver glemt i bunken af mange mails, for selvom man ikke lige får svar med det samme, så kan det handle om, at man lige skal have lidt tålmodighed.

Selv hvis man ikke får noget svar, så kan det være, at ens henvendelse alligevel er blevet læst, og så er idéen blevet taget op, men man har så bare lige glemt at svare dig.

Du har trods alt ikke noget at tabe, for du kan kun få et positive resultat, at de tager din anmodning op.

Flere Nyheder