Gode råd til hvis du har ødelagt din mobilskærm

05 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Du har måske prøvet lidt for mange gange at ødelægge din iPhone skærm? Det er ganske irriterende og det kan hurtigt koste dig en del, hvis det er hele skærmen, der er ødelagt. Derfor skal du i gang med finde en ordentlig sted, hvor du kan få repareret den, så du kan komme til at læse tekst på din skærm igen. Læs med i dette indlæg, hvor vi giver dig nogle gode råd til, hvordan du finder et ordentlig reparationssted.

1. Gør dig godt research

Hvis du skal have indleveret din mobil til skærm-reparation eller med en anden skade, som du har påført din mobil, så er der nogle ting, du skal være opmærksom på. Du skal først og fremmest gøre dig din research, såsom om det sted du har i kikkerten, kan klare den type skade, du har påført din mobil. Det er ikke alle steder, hvor du f.eks. kan få fikset din skærm, hvis det er en af de nyere til iPhone 11 eller 12. Derfor skal du være sikker på, at reparationsstedet kan hjælpe dig med dit problem, før du tager hele vejen dertil. 

2. Læs anmeldelser

Der findes mange reparationssteder, hvor det naturligvis handler om at finde en, du kan stole på. Her er det vigtigt, at du læser anmeldelser, før du bestiller tid til reparation. Det kan du enten gøre ved at læse anmeldelser på Trustpilot eller Google. Det er altid en god idé at læse andres vurdering af det udførte arbejde. Særligt når det kommer til reparationer, hvor man helst gerne vil have, at det ikke går i stykker igen for hurtigt. 

3. Husk tilbehør til din mobil

Hvis du har en tendens til at ødelægge din skærm, kan du overveje at købe skærmbeskyttelse til din iPhone. Det kaldes også et panzerglas, der er en stærkt type af skærmbeskyttelse, der kan sikre mod rids og stød. Hvis du er på jagt efter en ny skærmbeskyttelse til din mobil eller selv kan fikse den ødelagte skærm på din mobil, så kan vi anbefale, at du besøger Phone-Parts. Her kan du finde et stort udvalg af forskelligt slags iPhone udstyr. Du kan tilgå hjemmesiden via dette link: https://www.phone-parts.dk/iphone-reservedele/iphone-11-tilbehor-og-reservedele/iphone-11-skaerm.html 

Flere Nyheder