Få den rette assistance til salg af dødsbo

25 februar 2020 Astrid Pedersen
Få den rette assistance til salg af dødsbo

Et dødsfald er som oftest en begivenhed, som trækker en lang række opgaver for de efterlevende i sit kølvand. En af disse er rydning af dødsbo – og dette kan godt være et rigtig tungt stykke arbejde, til hvilket du bør få professionel hjælp.

Hvordan foregår rydning og salg af dødsbo?

Når du vælger at kontakte en professionel marskandiser for at få hjælp til dit dødsbo, bør du først og fremmest sikre dig, at han eller hun er autoriseret til håndtering af disse. På den måde er du garanteret en fair og professionel behandling som er lige efter bogen, og følger alle gældende retningslinjer inden for dette område.

Du kan for eksempel vælge Marskandiseren i Store Kongensgade, som gennem mange årtier har beskæftiget sig med opkøb, vurdering og rydning af dødsbo. En marskandiser vil tilbyde dig at hjælpe med opgørelse og vurdering af dødsboet. Du kan også vælge at sælge dødsboet til marskandiseren. I tilfælde af køb af dødsbo vil I i fællesskab finde frem til en rimelig pris – og marskandiseren vil herefter sørge for, at alle effekter i dødsboet bortskaffes på behørig vis.

Vælger du at benytte Marskandiseren i Store Kongensgade som din marskandiser i forbindelse med salg af dødsbo, kan du være sikker på en ærlig og redelig behandling. Marskandiseren i Store Kongensgade har igennem et halvt århundrede vurderet, opkøbt og ryddet dødsboer for tilfredse kunder, og sætter en stor ære i at levere et grundigt og ordentligt stykke arbejde.

Marskandiseren i Store Kongensgade optræder altid diskret og professionelt, med respekt over for såvel dig og andre efterlevende som over for afdøde og dennes tidligere ejendom. Der vil altid blive gjort pænt rent efter marskandiserens besøg, og møbler, husgeråd, personlige ejendele og andet løsøre vil blive håndteret i henhold til jeres gensidige aftale.

Du kan læse mere om Marskandiseren i Store Kongensgade og om køb af dødsbo på

Flere Nyheder