Få de mest spændende oplevelser på museum i Århus

04 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Når hele familien skal på ferie, er det en god idé at planlægge oplevelser på forhånd. Og går turen til Danmark, er det nemt at planlægge via nettet.

Hvor finder jeg inspirerende oplevelser i Århus?

Århus er en by som er rig på spændende oplevelser og mulighed for interessante aktiviteter. Særligt populært er Den Gamle By i Århus som byder på utroligt velbevarede bygninger fra en svunden tid. Og så er der selvfølgelig AROS Kunstmuseum hvor du altid kan finde udstillinger af moderne og kontemporær kunst. Men hvis du leder efter den ultimative oplevelse som kan udvide hele familiens horisont skal du vælge et af Science Museerne under Århus universitet.

Science Museerne i Århus står for den bedste formidling af mennesket og naturen i et videnskabenligt perspektiv. På Science Museerne i Århus kan du altid finde en interessant udstilling eller et levende foredrag som kan berige din hjerne og give dig et nyt syn på samtidens videnskabelige diskurs.

Dine børn vil kunne få mulighed for at beskue verdensrummet gennem et imponerende teleskop på Ole Rømer Museet hvor en uddannet astronom vil fortælle om de planeter og stjernebilleder som kan ses på nattehimlen. På Steno Museet vil du og familien altid kunne opleve en interessant udstilling som sætter tanker i gang, og som giver et historisk perspektiv på nutidens videnskabelige fremskridt. Og i Århus Botaniske Have og Væksthusene kan hele familien gå på eventyr i duftende grønne vækster indendørs såvel som udendørs – hele året rundt.

Ved hjælp af den tilhørende app kan store som små blive klogere på den enkelte plantes karakteristika og dens rolle i den større sammenhæng. Du kan, med andre ord, give dig selv om familien en uforglemmelig oplevelse med et besøg på Science Museerne i Århus.

Læs mere, og planlæg til besøg hos Århus Botaniske Have og Væksthusene eller på Ole Rømer Museet eller Steno Museet på Science Museernes hjemmeside sciencemuseerne.dk

More articles