Erfar dig lidt omkring det med dæk til en VW passat

17 August 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Om du så har købt en VW Passat som ny, fået den leaset, eller du måske mere specifikt har købt den herfra for at vælge blandt et godt udbud, selvom den er brugt, hvor den dog kan ligne en ny: https://www.biltorvet.dk/bil/vw/passat så skal du huske på sådan noget med, hvilke dæk der er på den.

Det giver jo sig selv, at uden dæk kommer du ikke så langt, det kan selv ukyndige udi biler regne ud, men det er sådan ikke noget så enkelt som dette, vi skal snakke om i denne artikel.

Selv hvis du ikke har en VW Passat, så kan de råd, vi kommer med her i indlægget også bruges i forbindelse med andre biler, hvis du skulle eje en anden en fra ny eller brugt.

Den slags service kan vi nemlig også yde, så du skifter bare “VW Passat” ud med den bil, du har og eventuelt færre eller flere antal hjul, som der er tale om.

Ved dækkene til din VW Passat skal du nemlig både tjekke efter, at du har fælge til dækkene, selve hjulene og så hjulkapslerne. Kapslerne behøver ikke være ens, men det ser bedst ud på den måde.

Dernæst skal du også notere dig, om dækmønsteret er slidt helt ned, og dette gælder altid, om der så følger dæk med til den bil, du har købt, eller du skal hen at købe dem ved siden.

Og så er der jo sådan en ting som, hvorvidt der er tale om, at den har vinter- eller sommerdæk på. De skal jo gerne passe til årstiden.

Har den brugte VW Passat stået til salg længe, så kan du jo risikere, at dækkene ikke passer til bilen, og så skal de skiftes ud for at passe til vejens beskaffenhed.

Der findes i den forbindelse også helårsdæk, men sørg i hvert fald altid for at have de rette dæk på.

More articles