Er du blevet træt af dit gamle sommerhus og vil have et nyt?

06 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Man kan sætte stor pris på ens sommerhus, hvor man kan trække sig tilbage sammen med familien og helt trække stikket ud og være mere sammen uden forpligtelser andet end dem, man ikke kan undgå, såsom opvask og tage sig af vasketøjet.

Måske sætter man ligefrem også pris på, at det er her, hvor man skal gøre tingene mere i hånden såsom at vaske op i hånden, men hvor man samtidig også dyrker grøntsager i haven og skal bruge en håndskubber til at slå græsset.

Man aftaler også at lægge alt det digitale væk, så man kan bruge tid på at tale sammen, spille nogle spil er være kreativ – måske er man ligefrem glad for, at man bor et sted, hvor der ikke er sådan et godt internetsignal!

Men det er også begyndt at ulme med, om man burde begynde at se sig efter et andet sted at få sig et sommerhus.

Hvor skal det nye sommerhus ligge?

For man forelskede sig måske i dette sommerhus, fordi det lå i et naturskønt område langt fra ens hjem, men den nuværende byplanlægning viser, at der skal bygges mere i området, så det begynder at støje, og der er mindre grønt at bevæge sig rundt på.

Men mest af alt har man mistet romantikken om området, for man har set det hele før, og man bliver ikke lige så begejstret for at besøge sommerhuset, som man ellers plejede at gøre.

Der er heller ikke flere nye ting at se, og vennerne gider ikke besøge en mere, mens man er i sommerhuset.

Men man er som sådan ikke træt af idéen om et sommerhus, man vil bare gerne rykke lokaliteten til et andet område.

Og hvor skal det så være?

Hvorfor ikke prøve med et nyt sommerhus på Bornholm?

Det kan virkelig anbefales til brug længe!

Flere Nyheder