Dine børn vil færdes godt i Splash About badetøj

23 February 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er i løbet af den seneste tid kommet en del restriktioner for, hvad slags badetøj man må give babyer på, når de skal bade i specielt svømmehaller, så alle i hallen kan få den bedste oplevelse, selv hvis barnet har et lille uheld undervejs.

De små størrelser kan jo sjældent kontrollere deres behov på den måde, og hvis fokus er på det våde element, så kan det være endnu sværere for forælderen at afkode, om barnet har gjort i badedragten eller ej.

I forvejen er det ikke altid, at babyen giver tegn til, at der er blevet besørget, og når der så sker så meget andet og nyt omkring den lille størrelse i vandet, så bliver det ikke lettere at se, om der er sket et uheld.

Og det er jo ikke heldigt på den hygiejniske front, hvis der lige pludselig breder sig tis og fæces i badevandet for hverken barnet, forældrene eller de andre i svømmehallen.

Selvom disse steder er udstyret med muligheder for at rense bandet grundigt med klor og videre, så hjælper det ikke meget på stedet, når det først er begyndt at brede sig.

Derfor er der netop kommet skrappere krav til, at man ifører de små børn noget badetøj, der kan holde tæt med den slags, uden det bliver ulækkert for dem.

Faktisk anbefaler flere steder ligefrem, at man erhverver sig Splash About badetøj til ungerne, da det er noget af det nyeste, bedste og mest sikre at give børnene på, så det ikke gør så meget, hvis der lige sker et mindre eller mellemstort uheld.

Det et til at skifte barnet bagefter, og så kan man også benytte sig af Splash About badetøj, når man er ude ved vandet ved havet, søer eller åer.

Så er ungerne klar til at lege i vandet i lang tid ad gangen.

More articles