Broccolisalat – en favorit klassiker som tilbehør

07 February 2019 Michelle Løhde Nielsen
image

editorial

Broccolisalat er en klassiker hos mange danskere. Den kommer flittigt på bordene ved grillaftener, hvor den serveres til grillpølser og andet godt. Den er også en klassiker ved buffet, da det er en salat, som størstedelen elsker, og så er den samtidig nem at lave til mange mennesker ad gangen. Broccolisalaten serveres dog hyppigt hele året rundt som tilbehør i de danske hjem. Det skønne ved broccolisalat er nemlig, at den passer til rigtig mange forskellige retter. Du kan både servere den til kød, grillmad, fjærkræ og fisk eller som en skøn frokost dagen efter. Den bliver næsten kun bedre af at stå til dagen efter og fungerer godt som et måltid i sig selv. 

Broccolisalat – nem, hurtig at lave og kræver få ingredienser 

Udover at broccolisalat smager skønt, så skyldes den store popularitet også, at den er nem, hurtig at lave og kræver forholdsvis få ingredienser. Den består typisk af broccoli, sprød bacon, rødløg, hjemmelavet dressing, søde tranebær eller rosiner. En perfekt kombination af forskellige smagsnuancer, som falder i de flestes smag – både børn og voksne. Den kan serveres helt klassisk, men du kan naturligvis også sætte dit eget personlige præg på ved at tilsætte nogle af dine favorit ingredienser. Det kunne være alt fra solsikkekerner og græskarkerner til æble og granatæble. Det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Få opskriften på den skønne broccolisalat, som alle elsker 

Broccolisalat er en salat, som alle kan kaste sig ud i at lave, da den ikke kræver de vilde evner i køkkenet. Så hvis du har fået lyst til at kaste dig over broccolisalaten, så bør du klikke ind på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/24441/broccolisalat. Her kan du nemlig få opskriften på den helt klassiske broccolisalat, som alle elsker og kender. Opskriften er nem at gå til med en forholdsvis kort ingrediensliste og kræver ikke en masse forberedelse. Servér den sammen med dine favoritretter og forkæl dine nærmeste med et skønt måltid. 

More articles