Få plads til en Flos gulvlampe eller flere

01 May 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi kan sagtens forstå, hvis du er blevet helt forelsket i en flos gulvlampe eller måske flere af slagsen, for mærket Flos er – blandt andet – kendt for at lave nogle næsten revolutionerende gulvlamper, som man ved første blik blot føler, man er nødt til at eje.

Derfor kan man måske komme til at forkøbe sig, da man måske bare manglede en enkelt gulvlampe, men da man så designet, hvorved Flos lamper deres gulvlamper, så var man bare nødt til at eje nogle flere, som man kunne indsætte i mere end bare et enkelt lokale derhjemme.

Men så kan man stå i det problem, at man ikke har plads til de flotte Flos gulvlamper derhjemme, og hvad gør man så?

Det er denne artikel til for: at give dig nogle gode råd til, hvordan du får plads til nogle Flos gulvlamper derhjemme.

For gulvlamper fra Flos har nemlig nogle flotte designmæssige detaljer ved sig, som gør, at man gerne vil have, de passer ind i resten af indretningen af hjemmet, så de kan komme til at være noget nær centrum for opmærksomheden både i belysning, men også blikfang via deres design.

Derfor kan man se på, hvilke genstande i lokalet der egentlig passer sammen med designet på disse lamper. Så kan det være, man er nødt til at skille sig af med nogle gamle, mølædte møbler, der alligevel skulle udskiftes og som slet ikke passer ind med designet i Flos lamperne.

Man kan jo netop tage udgangspunkt i Flos’ gulvlamper og bygge ud og indrette efter dem.

Det duer jo nemlig heller ikke, hvis man har nogle møbler eller andre genstande i lokalet, som skærmer for, at lyset virkelig kan få sin virkning fra denne gulvlampe fra Flos.

Belysningen skal kunne give sin ønskede virkning og lyse op efter, hvilket areal man ønsker, der skal belyses.

More articles