SQL behøver ikke være svært

17 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Det er en fed følelse, at udvide sin portefølje over egenskaber man har i sin kasse med værktøjer. Derfor kan det give god mening, at ville lære nye ting. I netop denne artikel vil vi belyse måder, hvorpå man kan finde viden om SQL! Det indebærer metoder til, hvordan du kan starte, og på hvilken måde du ender med en ny egenskab i din værktøjskasse. Vi håber at vores skriv kan være din vej til, at lære noget om SQL, som kan være behjælpelig i fremtiden, som både privatperson og i dit arbejdsliv!

Det behøver ikke være svært

Det kan føles skræmmende at prøve nye ting, men i virkeligheden er der intet at være bange for. SQL kan komme under huden, uden man synes det er hårdt! Men hvor skal du begynde? Det første trin er typisk det hårdeste, og derfor kan det være svært at hoppe ud i. Når du har kastet dig ud i det, så er vi næsten sikre på, at du undrer dig over, at du ikke startede før!

Find den bedste måde for dig

For at begynde, så har vi tre forskellige fremgangsmåder, vi foreslår at du giver et skud. Læring foregå på mange forskellige måder, derfor lærer du med garanti ikke med samme metode som andre i din omgangskreds.

Læringsmåde 1:
Den første læringsmåde går hurtigt fortalt ud på, at du kan gøre brug af internet guides, altså guides som andre har lagt op online.

Læringsmåde 2:
Den anden læringsmåde er lidt som nummer et, bare med guides i videoformat, som du bl.a. kan finde på YouTube.

Læringsmåde 3:
Hvis du ønsker at have en lærer, så anbefaler vi at du finder et fysisk kursus, hvor dette er muligt.
Du kan eksempelvis tage et kursus i SQL, i en by nær dig.

Med de ovenstående metoder, er du godt på vej til at have tilføjet SQL til din værktøjskasse.

More articles