Privat rengøring i Herning

04 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du en tendens til at udskyde rengøring af din og din families bolig i det uendelige? Så er du ikke alene. Det er de færreste som lige frem synes at det er en fest at gøre rent. Og derfor er det en god idé at lade et rengørings firma varetage denne tjans.

Hvem kan hjælpe med privat rengøring i Herning?

Bor du og din familie i Herning eller nærmeste omegn kan I få hjælp til rengøring af jeres bolig hos Iversen Rengøring.

Iversen Rengøring, også kendt under navnet Iversen Multiservice, har mange års erfaring inden for rengørings ydelser til private bolig ejere. Hos Iversen Rengøring vil du kunne få den perfekte rengørings service lige så ofte du ønsker og i det omfang du foretrækker.

Når du laver en aftale om privat rengørings services med Iversen Rengøring kan du være sikker på at få en ydelse i top kvalitet. De dygtige rengørings medarbejdere hos Iversen Rengøring ved godt at privat rengøring er en tillidssag, og optræder derefter.

Du vil med Iversen Rengøring opleve at din bolig og dine private ejendele bliver behandlet med respekt og diskretion. Iversen Rengøring er lydhøre over for kunderne og udfører rengørings service ud fra dine ønsker. Hvis du for eksempel ønsker at Iversen Rengøring udelukkende benytter dine egne rengøringsmidler i forbindelse med rengøring af hjemmet kan dette sagtens efterkommes.

Hvis du foretrækker at rengøringen begrænses til husets fælles arealer, for eksempel badeværelse, køkken, entre og stue, er dette også ganske ladsiggørligt. Og uanset om du ønsker rengøring en gang om ugen, hver fjortende dag eller på månedlig basis står Iversen Rengøring klar til at opfylde dine ønsker.

Du kan hos Iversen Rengøring vælge at booke rengøring på ad hoc basis, eller du kan tegne abonnement på rengøring i boligen. Klik ind på https://www.iversenrengoring.dk/ og få et skarpt tilbud på privat rengørings service.

More articles