Hvor længe kan flødekartofler holde sig?
Svaret på dette spørgsmål er blandt de mere moderne, som man søger sig frem til svar efter på nettet fremfor at spørge dem, man har omkring sig, der måske faktisk ligger inde med svaret, men man har bare så hårdt vænnet sig til at søge efter alle svar på nettet.
Men så er det heldigt, at du er landet det rette sted for at få svar på det spørgsmål, hvis du står med en masse flødekartofler efter en lækker middag, som du ikke ønsker at smide ud, men som du gerne vil servere som rester dagen efter eller som et godt mellemmåltid.
Nogle andre artikler vil måske give dig andre svar, men derfor er vi heri heller ikke specifikke ned til sidste minut, for det handler ofte også om, hvordan du lige har lavet din personlige variation af flødekartofler, som der efterhånden findes mange forskellige måder at gøre på.
Dog afhænger det især også af, hvordan du vælger at opbevare dine flødekartofler.
Lader du dem bare stå fremme på køkkenbordet i stuetemperatur, så skal du ikke regne med, de er værd at spise dagen efter. Du kan risikere, at de giver dig dårlig mave.
Lader du dine flødekartofler stå i køleskabet, så kan man som tommelfingerregel kalkulere med, at kartoflerne og de andre ting deri, som jo i det tilfælde påvirker hinanden, kan holde sig i maks to dage, fra da du satte dem ind.
Flødekartofler er ikke det nemmeste at fryse ned, men det kan lade sig gøre, og så kan de holde sig i relativt lang tid.
Det er trods alt bedre at fryse flødekartoflerne ned, end at du bilder dig ind, at du kan fjerne eventuelle mugne områder på flødekartoflerne for så at spise resten med tanke på, at muggen kun har ramt de områder, hvor man kan se det.
Mug kan sagtens have påvirket resten af flødekartoflerne med usynlige tråde og bakterier, så hellere smide det hele ud.
Her er en opskrift til flødekartofler: https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/7437/floedekartofler