Giv nyt liv til dine møbler med effektiv møbelpolstring

25 February 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Kvalitetsmøbler kan holde rigtig længe. Håndværket går ikke bare sådan op i limningen. Men møbler kan stadig godt blive slidte. Især hvis siddeflade eller armlæn er betrukket med stof. Har man haft en skøn sofa eller lækker lænestol i 20 år, så kan det godt begynde at ses. Det kan også være, at man har fundet et virkelig skønt design- eller antikvitetsmøbel på et loppemarked. Måske er det i lidt ringe stand, og derfor har man fået det til en god pris. Men det kræver altså ikke den helt store formue at få ompolstret dit møbel, så det igen får nyt liv og kommer til at holde i mange år.

Effektiv møbelpolstring i Randers

Firmaet HS Møbelpolstring har til huse i Randers. Her arbejder deres dygtige og dedikerede medarbejdere med at ompolstre og istandsætte gamle møbler. De er især specialiseret i møbelpolstring af arkitekttegnede- og antikvitetsmøbler.

Der er ingen grund til at være bange for at aflevere dit elskede møbel hos HS Møbelpolstring. Firmaet har mere end 25 års erfaring i branchen. Og deres folk tager virkelig godt hånd om dit møbel. De bevarer altid stilart og designtradition, idet de arbejder udfra de originale materialer. 

Selvom firmaet holder til i det midtjyske, så kan de sagtens hjælpe dig, hvis du f.eks. bor på Sjælland. Firmaet har en bus, som kører ud til kunder. De har materialer med og kan sagtens give et tilbud på farten. 

Drejer det sig om andet end bare møbelpolstring? Firmaet har også sit helt eget snedkerværksted, hvor de kan udarbejde små skader eller forfine dit møbel på elegant vis. Det kunne være med limning, bejdsning eller lakering. 

Vil du vide mere om HS Møbelpolstring? Du kan læse meget mere på deres hjemmeside. Her kan du også se nogle fine eksempler på de møbler, som de har ompolstret. Find din møbelpolstring i Randers i dag. 

More articles