Gå sommeren i møde med en overdækket terrasse

14 January 2021 Astrid Pedersen
image

editorial

Skal sommeren tilbringes hjemme i privaten? Så kan du med fordel berige din have med en lækker træterrasse. Så har du den perfekte ramme omkring familiens udendørs aktiviteter. Og vil du have det bedste ud af den danske sommer vælger du en lækker overdækket terrasse som kan give ly og læ for blæst og regn.

Kan jeg selv bygge en overdækket terrasse?

Det kan på det kraftigste anbefales at du overlader arbejdet med kontruktion af overdækket terrasse til en erfaren fagperson.

Mange haveejere vælger selv at lægge et interimistisk trædæk, som skal gøre det ud for en terrasse, på den flade plæne. Dette kan også sagtens lade sig gøre såfremt overfladen er jævn og plan. Men skal terrassen være mere avanceret end det skal der mere til.

Jordbunds forholdene kan gøre det nødvendigt med en stærk konstruktion under selve dækket som kan udgøre et holdbart fundament så terrassen ikke styrter sammen. Og skal terrassen forsynes med overdækning er det af sikkerhedsmæssige hensyn tilrådeligt at lade en faglært tømrer forestå såvel design som konstruktion og opførelse af terrassen.

Hvem kan hjælpe med at opføre en overdækket terrasse i min have?

Hvis du er blevet lun på tanken om at få opført en flot og funktionel overdækket terrasse derhjemme kan du med fordel kontakte Kun Terrasser.

Tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser har igennem de seneste mere end ti år udelukkende beskæftiget sig med konstruktion af unikke og eksklusive træterrasser – her under de overdækkede af slagsen. Når du lader Andreas la Cour forestå design og opførelse af din nye terrasse er du garanteret et flot og holdbart resultat, og en overdækket terrasse som med sikkerhed vil øge din boligs værdi.

Du kan læse mere, og se eksempler på overdækkede terrasser fra Andreas la Cours hånd, på Kun Terrassers hjemmeside kun-terrasser.dk

More articles