Find de bedste kursuslokaler på Fyn

30 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Skal du fejre bryllup eller konfirmation – eller står du for at skulle afholde et kursus eller et seminar i virksomhedsregi? Så har du under alle omstændigheder brug for egnede lokaler. Og er du bosiddende i den sydvestlige del af Danmark er det en god idé at finde disse i den region.

Hvor finder jeg et velegnet konferencelokale på Fyn?

Er det dine medarbejdere som skal forkæles med et kursus, en konference eller et seminar lidt ud over det sædvanlige kan du med fordel vælge et kursus eller konference lokale på Tornøes Hotel.

Når du lader medarbejderne komme uden for de vante rammer i en dags tid eller to vil de få en god afveksling fra hverdagen, samtidig med at de vil få lettere ved at fokusere på fremlæggelsernes indhold når der ikke er kimende telefoner eller andre distraktioner. Et kursus ophold på Tornøes Hotel er ren forkælelse – især hvis du i forlængelse af dit arrangement lader dine deltagre indlogere på hotellernes lækre værelser som indeholder alle moderne faciliteter.

Strækker dit kursus sig over flere dage, eller kommer møde deltagerne langvejs fra, er det en kæmpe fordel at kunne tilbyde overnatning. På den måde skal gæsterne ikke bekymre sig om hjemtransport men kan koncentrere sig fuldt og helt om kursus programmet.

I kan afslutte dagen med en hyggelig middag i Tornøes Hotels restaurant, som byder på veltilberedte retter fremstillet af sæsonens råvarer samt øl brygget på hotellets eget brygger, Kerteminde Bryghus. Og når I vælger at overnatte på Tornøes Hotel får I selvfølgelig adgang til restaurantens velassorterede morgenmads buffet.

Selskabslokaler hos Tornøes Hotel

Foruden de velindrettede og veludstyrede kursus og konferencelokaler byder Tornøes Hotel også på et antal selskabslokaler i forskellige størrelse. Du kan se dem alle, og kontakte Tornøes Hotel med henblik på booking, på hotellets hjemmeside tornoeshotel.dk

More articles