Leder du efter en murer i Århus, så læs med her – vi guider til til at indhente tilbud

18 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Skal du snart i gang med en tilbygning til huset, eller har du endelig sparet nok sammen til at få lavet en muret garage, hvor bilerne kan holde trygt og lunt? Så har du brug for en murer.

Om du skal bruge en murer i århus eller et hvilket som helst andet sted i landet, er ikke så afgørende, når det kommer til at indhente tilbud. Proceduren er nogenlunde den samme, og medmindre du er villig til at satse på den første den bedste murer, du falder over, så kan du med fordel læse med i nedenstående, hvor du får tre skridt til at finde det bedste tilbud på murerarbejde.

Tre trin til indhentning af tilbud

Det første du bør gøre, når du skal indhente tilbud på et stykke arbejde, er at gøre det helt klart og tydeligt, hvad opgaven drejer sig om. Hvad er omfanget og hvornår skal det laves. Derudover skal du kigge på dine egne behov; hvad vil du gå på kompromis med (hvis det bliver nødvendigt), og hvad vil du ikke gå på kompromis med.

Dernæst bør du rette opmærksomheden mod dit netværk. Kender du nogen, der har erfaringer med en murer fra området, eller kender du nogen, der kender nogen? De mundtlige anbefalinger er altid de bedste, så hvis du kan få en direkte en af slagsen, så er den værd at reagere på.

Sidst men ikke mindst bør du indhente tre forskellige tilbud, så du har noget at sammenligne med. På den måde sikrer du dig, at du betaler markedsprisen for dit projekt, og samtidig har du mulighed for at undersøge, om der er en af håndværkerne, der kan levere hurtigere end de andre, bedre end de andre eller som på en anden måde har en fordel, der er værd at betale for.

Held og lykke med jagten.

More articles