MALT – meget mere end mad!

06 November 2019 Sara Mortensen

editorial

“Social dining” er efterhånden et velkendt koncept, der har vundet indpas hos mange mennesker – og med fuld berettigelse! Mad – og veltillavet mad – står nu om dage klart i bevidstheden hos de fleste, og madlavning er ikke bare et punkt på hverdagens tjekliste, det er blevet en hobby og en livsstil, ligesom interessen for kvaliteten af råvarer er markant øget.

Når mad får så central en del i mange danskeres bevidsthed bliver et måltid til en oplevelse – og oplevelser vil vi som bekendt gerne dele med andre.

Næste gang du skal ud og spise – eller prøve social dining i Aarhus for første gang – med venner, bekendte, kollegaer eller familie i den jydske hovedstad, så prøv at besøge MALT.

MALT er anbefalelsesværdig som få. Restauranten er placeret i de storslåede bygninger i Ceres-byen, der engang var hjemsted for det aarhusianske bryggeri. Lokalerne er intet mindre en storslåede, og blot det at træde ind i vil give dig kuldegysninger – de første af mange! I vil blive intet mindre end benovede over de velrestaurerede rum, der har bevaret al den rå charme og sjæl med en helt uovertruffen respektfuldhed overfor bryggeriets historie.

Det er ikke helt tilfældigt, at MALT har valgt at have til huse netop her – hos MALT er velbryggede øl nemlig i fokus. Hvor mange restauranter primært koncentrerer sig om vin, så har MALT satses anderledes – helt i tråd med tidens ånd, for danskerne køber nemlig specialøl som aldrig før. Hjemmebrygning af øl er også en hobby, der vokser støt. Det kan altså med rette siges, at vin efterhånden flere steder må vige pladsen! Hos MALT finder du også øl-sommerlier, der har en fænomenalt stor viden om alle øltyper, og kan præsentere jer for lige præcis dem, der vil komplementere den menu, I vælger. Også maden i sig selv er sublim, og en sanseoplevelse uden lige garanteres!

More articles