Find træpiller i høj kvalitet online

25 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er din bolig udrustet med et pillefyr – og er dette af nyere dato? Så har du faktisk muligheden for at opvarme dit hus på effektiv via ved hjælp af træpiller.

Hvorfor fyre med træpiller?

Der er mange fordele ved at fyre med træpiller. Når du opvarmer dit hus ved hjælp af et pillefyr benytter du en CO2 neutral opvarmnings metode. De træpiller du anvender i forbindelse med fyring, afgiver nemlig den samme mængde CO2 som det har optaget i skoven, hvilket svarer til den mængde træet ville afgive hvis det fik lov at ligge og rådne i skoven.

Du bør, såfremt du ønsker at fyre på den mest klima og miljø venlige måde vælge træpiller fra lokale skove og en ditto leverandør. På den måde sparer du en del CO2 som ellers ville være udledt ved transport.

Vælg træpiller i høj kvalitet

Der ud over er det vigtigt at du vælger træpiller som er fremstillet af kvalitets træ. Træpillerne skal udelukkende indeholde rent træ. Der må ikke være rester af maling, lak, imprægneringer, tæpper eller lignende i dine træpiller.

Hvis du vælger træpiller i høj kvalitet skåner du ikke blot miljøet, men også dit pillefyr. Du begrænser nemlig på den måde dannelsen af sod og slagger hvilket betyder at dit pillefyr ikke bliver så slidt og ikke skal renses så hyppigt.

Hvor finder jeg de bedste træpiller i Kolding?

Er du bosiddende i den sydvestlige del af Danmark, nærmere betegnet Kolding, Esbjerg, Vojens, Varde eller Sønderborg, og leder du efter en pålidelig leverandør af træpiller? Så kan du med fordel kontakte MRpiller.

Hos MRpiller finder du de fineste træpiller af rent træ, i størrelserne seks millimeter og otte millimeter. Du kan vælge at få leveret dine træpiller, eller du kan hente dem selv.

Klik ind på mrpiller.dk og læs mere.

More articles