Bevar din skønhed med lækre cremer

30 August 2021 Astrid Pedersen

editorial

Creme er ikke blot creme – og slet ikke når vi snakker creme til pleje af den sarte hud i ansigtet.

Det er vigtigt at du vælger en dagcreme eller en fugtighedscreme som matcher din hudtype, uanset om denne har tendens til at tørre ind eller fedte til. Og har du irriteret hud i ansigtet bør du vælge en matchende creme som for eksempel den berømte antirødme creme fra Rosalique.

Hvorfor skal jeg bruge Rosalique creme?

Rosalique creme er for dig som lider af rødme i ansigtet. Rødme kan skyldes mange ting, men den hyppigste årsag er tør, irriteret og sensibel hud.

Røde kinder kan være yderst charmerende, men når det går hen og bliver en permanent tilstand kan det være endog særdeles generende. Med Rosalique creme kan du dæmpe den røde farve i kinderne.

Rosalique creme er forsynet med et grønligt pigment så udligner den røde tone og på en naturlig måde giver en mere ensartet teint. Samtidig plejer Rosalique creme huden og tilfører fugt således at tendensen til rødme og irritation dæmpes.

Rosalique creme indeholder ingen kunstigt tilsatte duftstoffer eller andre former for unødvendig kemi. Dette giver cremen endnu en stor fordel når det handler om beskyttelse af huden og lindring af symptomer på irritation. Og så indeholder Rosalique creme UVA og UVB filter hvilket beskytter din hud mod solens skarpe stråler.

Hvor kan jeg købe Rosalique creme online?

Hos Smør Dig Ind, som er en online forhandler af hudpleje i top kvalitet, kan du finde samtlige Rosalique cremer og andre produkter fra det populære brand. Når du køber Rosalique creme mod rødme hos Smør Dig Ind er du garanteret den ægte rene vare. Og du vil med sikkerhed blive glad for din nye Rosalique creme.du kan læse mere om Rosalique, og bestille din antirødme creme online på smoerdigind.dk

More articles