Sunde og velsmagende juiceopskrifter med ingefær

04 april 2017 Cathrine F.

Når man først har fået øjnene op for effekten af ingefær, kan det være svært at stoppe igen. Hos Ingefærshots.dk finder du inspiration til nye måder at anvende knolden på, både i mad og drikke, så du kan få dit daglige indtag uden at blive træt af smagen. Kig forbi hjemmesiden og find opskrifter, information og gode tips til, hvordan du gør ingefær til en naturlig del af din daglige kost.

Fordelene ved en slow juicer

Ønsker du at eksperimentere med at lave hjemmelavet juice, er der flere muligheder. Du kan vælge den traditionelle citruspresser, som ikke virker til græntsager; juiceren, som fungerer til det meste; og endelig slow juiceren, som tager skridtet videre fra juiceren og udnytter hver en dråbe og hvert etmineral fra dine pressede frugter og grøntsager.

Når det kommer til at lave juice til ingefærshots, anbefales det at gøre brug af en god slow juicer. Her får du det optimale udbytte ud af ingefæren og de øvrige ingredienser, og vil opleve en praktisk inddeling af væsken og det tilbageværende frugtkød – som kan anvendes andre steder i madlavningen efterfølgende. Har du råd til at give lidt mere for din juicer, vil en slow juicer være det bedste valg for dig, der holder af et sundt og velsmagende ingefærshot morgen, middag eller aften.

Lækre ingefæropskrifter til slow juicer

Ingefærshots.dk er en online blog under løbende udvikling. Du vil i ny og næ støde på en ny madopskrift, juice- eller shotopskrift, eller andet godt tip til brug af ingefær, men allerede nu er der et varieret udvalg ag juiceopskrifter at finde. Du kan bl.a. finde ingredienser og blandingsforhold til ingefærshot med citron og honning, citron og appelsin, æble, gulerod, rødbede, gurkemeje, timian og chili, rosmarin og gurkemeje m.fl. Fælles for alle juiceopskrifter er det sunde indhold af vitaminer og mineraler, samt den karakteristiske brændende eftersmag af ingefæren.

Kig forbi hjemmesiden og læs mere om ingefærshot slow juicer opskrifter.

 

Flere Nyheder