Online forbrugslån – lån op til 75.000 kr. til dine drømme

By:

Står du i en situation, hvor du har brug for at optage et større forbrugslån, så er det muligt at låne op til 75.000 kr. online hos en professionel låneudbyder som ExtraCash.dk. Fordelen ved et online forbrugslån er, at der bliver taget udgangspunkt i dine økonomiske forhold, men der bliver ikke spurgt til, hvad pengene skal bruges til. En anden fordel er, at ansøgningsprocessen går hurtigt. Du udfylder blot låneansøgningen og underskriver med NemID, og så får du et svar i løbet af 30 sekunder.

Tjek ÅOP og lav et realistisk månedsbudget

Der findes en række låneudbydere på markedet, og de fleste har et låneloft på 40.000 – 50.000 kr. Du kan nemt sammenligne de forskellige forbrugslån hos Flerelaan.dk, hvor du finder en oversigt over låneudbydere som Santander, L’easy, HotLån, Alfalån, Kliklån, Robotlån, D:E:R samt Extracash. Når du skal finde det billigste lån, skal du kigge på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), som viser, hvad du i alt betaler i renter og gebyrer årligt for at have et forbrugslån. En god tommelfingerregel er, at du ikke låner mere end, du har behov for, og at du laver et realistisk månedsbudget, så du ved, hvor meget du har råd til at afdrage på lånet hver måned.

Faste afdrag og en løbetid der passer til din økonomi

Løbetiden kan variere og f.eks. være mellem 12-72 måneder alt efter forbrugslånets størrelse, og hvor stor en ydelse du er i stand til at afdrage om måneden. Du får den samme professionelle behandling af din låneansøgning, som du f.eks. gør i banken. Når du har ansøgt online og fået lånet godkendt, så går der typisk 2-10 dage, før du får lånet udbetalt. Med et forbrugslån får du råd til dine drømme nu og her, hvad enten det er at indrette din bolig med nye møbler, købe ny computer eller fladskærm eller tage på en drømmerejse, og efterfølgende kan du afdrage i mindre bidder til en fast ydelse hver måned.

Posted in: lån