Meguiars

By:

En bil kræver vedligholdelse og pleje, og hvis man ønsker at have den i mange år, kan det godt betale sig at investere tid og penge i bilpleje. Uanset om du er nybegynder som bilejer, eller om du er seriøs bilentusiast, skal du sørge for at finde den rette pleje til netop din bil.

Meguiars er et mærke med produkter, der ses som værende i topklassen inden for bilpleje. Det amerikanske mærke produceret bilpleje produkter siden 1901 og må derfor siges at være eksperter inden for området med mange års erfaring. Meguiars har vundet indpas på det danske marked og er populært blandt danske bilentusiaster. Meguiars produkter er bedst i test – så hvis du vil give din bil shine, pleje og vedligeholde lakken, skal du kigge nærmere på Meguiars store udvalg af bilpleje. Her finder du nemlig alt, hvad du har brug for. Produktsortimentet er stort og dækker alt fra bilens ydre såsom bilshampoo, lakrens, fælgrens, poleringsmidler, voksforsegler, lederpleje, tekstilrens og lugtfjerner. Herudover er Meguiars også anerkendte inden for værktøj til bilpleje såsom børster og håndtag til montering på boremaskine, så den fungerer som effektiv polermaskine. Den ultimative investering, som sikrer en altid fint poleret bil er Meguiars professionelle DA polermaskine til 3299,00 kroner. Dette er Meguiars nyeste Dual Action maskine på markedet, som allerede har høstet stor anerkendelse. 

Hvis du går op i at pleje din bil, og samtidig vægter kvalitet højt, så er det Meguiars du skal vælge. 

Du finder et stort udvalg af Meguiars produkter på landberg.dk. Her er produkterne delt op i fire kategorier:

Meguiars rød serie: Den traditionelle røde serie fra Meguiars med prisvindende teknologi, som er nem at arbejde med.

Meguiars Gold Class: Specielt udviklet til mørkt lakerede biler. Giver optimal shine.

Meguiars NXT Generation: Syntetiske produkter baseret på polymer teknologien. 

Meguiars Ultimate: Premium serien som er et 100% syntetisk produkt – giver optimal beskyttelse af bilen.

 

Hvis du vil bibeholde glans og beskytte lakken på din bil er det vigtigt at vokse den. Meguiars Ultimate Wash & Wax er et ideelt produkt til formålet. Den nye formular er baseret på højkvalitets carnauba og syntetiske polymer vokse, som giver din bil ultimativ glans og beskyttelse. Sørg for at skylle din bil grundigt, så alt snavs er væk, før du blander produktet i en spand med rent vand og vasker bilen. Du vil se en forskel med det samme. 

Du kan finde alle dine Meguiars produkter på landberg.dk. Her får du fri fragt, hvis du køber for over 500 kroner, og en stor fordel ved at købe her er den hurtige levering samt servicen med prismatch. På siden får du godt overblik over alt, hvad du har brug for til din bil. 

 

 

 

Posted in: Meguiars