Kvalitets SEO fra Klikko

By:
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

SEO – søgemaskineoptimering – er et af de vigtigste markedsføringsværktøjer i nyere tid, og på alles læbr, når det handler om online marketing strategier. Men hvad er SEO egentlig – og hvorfor er det så vigtigt?

Når du søger på et bestemt søgeord på Google, Bing, Yahoo eller andre søgemaskiner, bliver du præsenteret for en række resultater. Disse søgeresulateter er rangeret efter, hvad søgemaskinen mener er relevant for dig i forhold til din søgeterm, dine demografiske og geografiske data, og hvad du ellers har søgt på for nylig. De algoritmer, fom for eksempel Google benytter sig af, er ekstremt komplekse og tilpasses løbende – og engang imellem kommer der en større opdatering, som mestendels har til formål at luge ud i de irrelevante søgeresultater, som er fremkommet ved hjælp af det som kaldes Black Hat SEO, og som er diverse ufine metoder, som tvivlsomme SEO bureauer benytter for at opnå hurtige resultater. Problemet med disse metoder er, at Google ikke alene straffer dem ved at give websites, som benytter disse metoder, en dårlig placering – det bliver også ekstremt svært at opnå en god placering med samme website igen, fordi Google husker som en elefant.

Professionelle SEO bureauer ville aldrig drømme om at benytte sådanne kortsigtede metoder. Det har ingen fremtidsudsigter for kunderne, og det er muligt at opnå præcis lige så gode – og langt mere holdbare – resultater ved brug af legitime metoder.

I bund og grund er Google jo kun om at præsentere brugeren for det indhold, der er mest relevant, da søgeresultater er Googles produkt, og brugeren er Googles kunde. Din hovedinteresse som udbyder af en service eller forhandler af et vist produkt er at få brugeren til at finde dig og få vedkommende konverteret til en lead eller en kunde – og her handler det i første omgang om at gøre Google tilfreds, så den får lyst til at placere din website eller din webshop øverst på side 1 (eller ihvertfald på side 1) for de søgeord, du ønsker at blive fundet på.

 

https://www.klikko.dk/ er specialister i high end SEO. Hos Klikko kan du få en gennemgang af din website med henblik på optimering af indhold, struktur og layout, således at din website eller shop fremstår indbydende og brugervenlig således at det er nemt for potentielle kunder at se dine fordele og købe dine varer. Samtidig kan du købe dig til links fra Klikkos store blognetværk, som udelukkende benytter sig af domæner med danske IP-adresser og en høj autoritet hos Google.

 

Posted in: seo