Klikko tilbyder linkbuilding ressourcer med effektive resultater

29 november 2016 admin

Hos Klikko er de eksperter i SEO, og her tilbyder de AdWords og SEO bureauer et eksklusivt samarbejde med linkbuilding ressourcer, onsite optimering og blognetværk, der skaber resultater. Her får AdWords og SEO bureauer adgang til en unik og brugervenlig platform, som gør det nemt at levere linkbuilding til kunder. Det er nemt at administrere og oprette links, og her kan man også bestille artikler hos Klikkos søsterselskab Wordpens.com, som pt. er landets største netværk af skribenter. Dermed får AdWords og SEO bureauer en ’hel pakke’, som er tidsbesparende, og hvor der fås mange gode rabatter. Som VIP-medlem hos Klikko får et AdWords eller SEO bureau 25 procent, og det er nemt selv at bestille artikler på platformen.

PowerLinks – store resultater inden for 2-6 uger

Når et AdWords eller SEO bureau køber PowerLinks hos Klikko, får det meget for pengene. De hjemmesider, som Klikko sælger links fra, er Ahrefs Domain Rating på minimum 30, hvilket betyder, at Klikkos kunder får de stærkeste links, som Klikko er i stand til at levere. Et effektivt resultat vil kunne ses i løbet af 2-6 uger. På hjemmesiden Klikko.dk findes der mere information om Domain Rating for dem, som gerne vil vide mere om det. Der er ingen andre i Danmark, der har så mange danske sider med så høj Domain Rating fordelt på så mange danske IP-adresser, som Klikko. Derudover får man en artikel på 400 ord med link, som er tjekket via CopyScape samt dansk IP og 250+ forskellige IP-adresse til kun 500 kr. per link. Det er muligt at bestille mellem 10 og 100 link ad gangen. AdWords og SEO bureauer med VIP-medlemskab får 40 procent rabat på deres næste køb.

Unikke ressourcer til at bygge effektive blognetværk

Derudover tilbyder Klikko hjælp til at opbygge blognetværk, hvor der medfølger en række fordele som eksempelvis 250+ IP adresser, 50 forskellige designskabeloner, SEO optimerede sider, adgang til skribentnetværk med rabataftale, alle hjemmesider og IP-adresser er danske, alle sider leveres med Ahrefs Domain Rating 30+, og sidst men ikke mindst får alle Klikkos kunder professionel rådgivning til at lægge en strategi med henblik på at opnå de bedst mulige resultater. Hvis I er et AdWords eller SEO bureau, som endnu ikke udbyder linkbuilding, så gør det ikke noget, for Klikko har udviklet en færdig produktpakke, som er nem for jer at implementere, så I kan tilbyde jeres kunder linkbuilding allerede i dag. AdWords og SEO bureauer, der gerne vil vide mere om, hvad Klikko kan tilbyde for et eksklusivt samarbejde, kan nemt og hurtigt kontakte firmaer på Klikko.dk.    

Flere Nyheder