Få smukkere og sundere hud med en skøn ansigtsbehandling til billige priser

By:

Er du på udkig efter et godt tilbud på en ansigtsbehandling i Aalborg, så kan du få ansigtsbehandlinger og ansigtsmassage af høj kvalitet hos Esthetique Hudpleje til gode priser. På klinikken bliver alle behandlinger udført af en autoriseret kosmetolog og hudterapeut, så du er de allerbedste hænder. Du vil blive forkælet fra start til slut, og der anvendes kun kvalitetsprodukter, som plejer og nærer din hud, så den bliver smuk og velplejet at se på. Har du træt eller stresset hud, så er en ansigtsbehandling lige det, du trænger til, for her får du renset huden og fjernet urenheder, og du kan få afslappende ansigtsmassage, som får dine ansigtsmuskler til at slappe af og gør din hud blød og spændstig. På hjemmesiden Esthetique-hudpleje.dk kan du læse mere om de forskellige typer af behandlinger, samt priser og varighed. Det er også nemt at booke en tid via hjemmesiden til dig selv – og du kan altid medbringe en veninde, din mor eller en kollega, for en skøn ansigtsbehandling kan sagtens være en hyggelig, fælles oplevelse.

Dejlig ansigtsbehandling til netop din hudtype

Du kan vælge mellem mange dejlige ansigtsbehandlinger, der passer til netop din hudtype, og som er af kortere eller længere varighed. Er du til luksuriøs forkælelse, kan du vælge Special Ansigtsbehandling Quintenstein. Her får du en skøn behandling af ansigt og øjenomgivelser med Medex Special Serie produkter, som er baseret på dybdegående aromatiske olier og vitaminer, som trænger ind i huden og efterlader den strålende smuk. Du kan også vælge den klassiske ansigtsbehandling, Basis Ansigtsbehandling, hvor du tilbydes et klassisk forløb med hudanalyse, dybderens, peeling, afslappende ansigtsmassage, maske og plejende creme til sidst. Her får du grundig hudpleje og en sund, frisk hud til en favorabel pris. Vil du gerne friskes hurtigt op, men har du ikke tid til en lang ansigtsbehandling, så kan du vælge at få en Mini Ansigtsbehandling på 30 minutter. Her får du din hud renset, exfolieret og fugtet igennem, så den kommer til at se smuk og velplejet ud, og det kan også en ideel løsning, hvis du f.eks. skal til fest samme aften. Basis Plus er en ansigtsbehandling med urter, som kombinerer asiatisk peeling og klassisk ansigtsbehandling og resultatet er en smuk, blød hud.

Stress af med en wellness ansigtsmassage

Esthetique Hudpleje er din garant for wellness i Aalborg. Her kan du få en dejlig, afslappende ansigtsmassage som f.eks. Relax Ansigtsmassage, som får dine ansigtsmuskler til at slappe af og giver dig en blød og frisk hud at se på. Ansigtsmassage er en dejlig form for selvforkælelse, der får stress og jag til at forsvinde for en stund. Du kan også vælge en skøn, kort ansigtsmassage på 30 minutter, der stimulerer kredsløbet, virker udglattende og efterlader din hud skinnende og revitaliseret.