Få overblik over forbrugslån hos 117banker.dk

By:

“De fleste forbinder ordet ”forbrugslån” med skyhøje renter, umulige tilbagebetalingsvilkår, og i sidste ende RKI og Luksusfælden. Sådan behøver det slet ikke at være. Et forbrugslån kan være et velkomment tilskud til økonomien i perioder, der kræver lidt ud over det sædvanlige – det kan for eksempel være, at du har brug for at finansiere bolig, køretøj eller ferie i en periode, hvor du ikke nødvendigvis har likviditeten til at betale kontant. Her kan et forbrugslån, optaget med omtanke og grundigt indtænkt i et holdbart budget, være til stor hjælp.

Hos 117banker.dk kan du nemt sætte dig ind i, hvad de forskellige banker og penge institutter kræver af dig som låntager, førend du optager et forbrugslån, hurtiglån eller kviklån. Med den smarte lånberegner kan du hurtigt få et overblik over, hvad lånet vil komme til at koste dig i alt, afhængig af lånets hovedstol, løbetid, og den rente, der udbydes på forbrugslånet. Det er klart, at hvis du vælger at afdrage dit lån over kort tid med få afdrag, bliver lånet samlet set billigere, end hvis du vælger en lang løbetid med mange små afdrag. På 117banker.dk får du direkte adgang til et nemt og brugervenlig sammenlignings modul, som viser dig, præcis hvad du kan forvente at skulle betale af på dit forbrugslån.

Samtidig får du nyttige informationer om, hvad der kræves af dig, før du kan få lov at optage et lån hos en bank eller et penge institut. For eksempel kan en långiver kræve dokumentation for, at du ikke står opført i RKI eller Debitor Registeret. Der ud over kan långiver stille krav om, at du har en vis alder – for eksempel 18, 21 eller 25 – før de vil bevillige dig et forbrugslån. Og endelig er der visse långivere, som kræver dokumentation for, at du er i fast arbejde, som regel ved fremvisning af lønsedler.”

Posted in: lån