Få det stærkeste forsvar i retten med en dygtig forsvarsadvokat

By:

Du kan frit vælge din egen forsvarsadvokat til at føre din sag i retten. Er du f.eks. tiltalt, sigtet eller varetægtsfængslet i en straffesag, får du automatisk beskikket en forsvarsadvokat, men du kan frit vælge om du vil benytte en anden forsvarsadvokat. Det koster ikke flere penge, for salæret af fastsat på forhånd af retten. Der kan være flere grunde til, at du vælger din egen forsvarsadvokat, og for dig er det selvfølgelig vigtigt at få det bedste forsvar i en eventuel retssag.

Kompetent hjælp fra forsvarsadvokat uanset hvor du bor

Søger du på nettet efter dygtige forsvarsadvokater, finder du eksempelvis forsvarsadvokat Bo Hansen, som er ansat hos Hviid Advokater – et landsdækkende advokatfirma. Bo Hansen er meget kompetent og erfaren og er især kendt i offentligheden for at have frifundet klienter i spektakulære brandsager, hvor de sad på anklagebænken for brandstiftelse. Han medvirkede også i DR-dokumentaren ”De brændte beviser”. Hos Hviid Advokater kan du få hjælp til din straffesag af en dygtig forsvarsadvokat uanset, hvor i landet du bor, for der er afdelinger i bl.a. Roskilde, Næstved, København, Odense, Kolding, Esbjerg. Aarhus og Aalborg.

Forsvarsadvokaten står ved din side under hele forløbet

Du kan forvente, at forsvarsadvokaten hjælper og rådgiver dig under hele forløbet. Forsvarsadvokaten kan hjælpe dig med at få svar på forskellige spørgsmål, og det er en fordel for dig at have forsvarsadvokaten med allerede fra starten af forløbet. Forsvarsadvokaten sikrer din retssikkerhed undervejs og kan være med allerede under afhøringen hos politiet. Forsvarsadvokaten kan bede politiet om at foretage efterforskningsskridt, som fører i retning af sagens opklaring, og han kan også få udleveret det materiale, som politiet indsamler. Forsvarsadvokaten har tavshedspligt, så du kan trygt betro dig til vedkommende og f.eks. komme med forslag til vidner, der kan afhøres, eller hvis du mener, at der skal foretages tekniske undersøgelser i forbindelse med sagen. Forsvarsadvokaten forbereder det bedste forsvar for dig i retten, taler din sag og fremhæver alt det, som kan føre til, at du får den laveste straf som muligt, eller at du bliver helt frifundet. Når der bliver afsagt dom, har du mulighed for at anke dommen, og forsvarsadvokaten og retten kan i den forbindelse rådgive dig.  For din egen skyld kan det rigtig godt betale sig at få en dygtig og kompetent forsvarsadvokat hurtigst muligt til at føre din sag. Hos Hviid Advokater kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med en forsvarsadvokat ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, og så vil du blive ringet op inden for kort tid.

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret, kan du læse mere her: https://hviid-selskabsstiftelse.dk/