De rigtige bamser kan støtte dit barns udvikling

17 december 2016 Kenneth Kristensen

Mange tænker nok ikke over det. Men bamser kan være fantastiske for dit barns udvikling. Alle børn har eller har haft bamser. Men for nogle spiller de en større rolle end for andre. Nogle børn knytter sig tæt til bamser, og får dermed en fast følgesvend og dermed en stor tryghed gennem barndommen. Men bamser og tøjdyr er også fantastiske læringsværktøjer, og kan fungerer som pædagogiske redskaber, som børn i alle aldre kan have fordele af. Små børn elsker at røre ved bamsens forskellige teksturer. Du får masser af sanseindtryk via de strittende knurhår, den bløde pels og de hårde øjne. Sanseindtryk der stimulerer barnets fornemmelser for omgivelserne.

Økologiske bamser

Men bamser er ikke bare bamser. Faktiske kan de indeholde stoffer, der kan være skadeligt for dit barn. Og ofte er det ikke nok at sikre sig at bamserne og tøjdyrerne er mærket med Svanen eller andre mærker. Desuden er der risikoen for at tøjdyrerne består af dele der kan falde af, og som der er risiko for at de små kan sluge.
I webshoppen Petula.dk kan du få masser af varer uden uønsket kemi. Webshoppen er opstået som følge af at familien bag shoppen selv havde svært ved at finde produkter uden uønsket kemi til deres eget barn. De vil ganske enkelt gøre det lettere for andre at fremskaffe de ting som man er sikker på ikke skader babyen. Hos Petula.dk handler de med økologisk og sikkert legetøj.
Når det gælder bamser og andre tøjdyr, så har de i shoppen alt hvad et barn kan ønske sig. Tæt på 100 produkter er der i denne kategori. Blandt tøjdyr, der alle kan tåle at blive vasket, findes en lang række dyr. Du kan få ænder i forskellige farver, du kan få en farverig sommerfugl, en æsel varmepude med rangle i hovedet med farverige snoreben, der passer til at små fingre kan gribe fat i dem. Du kan få aber, kaniner Plus du kan få en vegansk varmepude lavet som en sol med små snipper til de små fingre. Denne virker som en pusepude, en suttepude og en krammepude.
Søger du kæmpe bamser, kan du blandt andet finde en kæmpe bamse elefant lavet i blød økologisk bomuld. Målene er helt 40 x 80 cm. Men du kan også vælge Gåse Åse eller Gåsen Hans. Veganske kæmpesovedyr i økologiske materialer. Store tøjdyr der kan tåle at komme en tur i vaskemaskinen. Hos Petula.dk kan både forældre og bedsteforældrene finde alt, hvad barnet kan ønske sig.

Flere Nyheder